Diensten

U staat er misschien niet bij stil, maar de vloer is het eerste wat u ziet als u ergens binnen komt lopen. Goed en regelmatig onderhoud houdt meestal niet op bij stofzuigen of dweilen. Achtergebleven vuil en stofdeeltjes kunnen een snellere slijtage teweegbrengen en bovendien gezondheidsklachten of allergische reacties veroorzaken.

tapijt

Raggers beschikt voor de roltrapreiniging over speciaal getrainde medewerkers die met daarvoor speciaal ontworpen machines hardnekkig vuil en kauwgom verwijderen en een roltrap als nieuw kunnen laten blinken. Met dezelfde kennis en ervaring maken wij onder andere ook liften, liftschachten en transportsystemen schoon.

roltrap_2

Veel virussen en huidirritaties worden overgedragen via computermuizen, toetsenborden en telefoontoestellen. Het schoonmaken van beeldschermen, pc’s, printers, toetsenborden, muizen en telefoons moet dan ook grondig en veilig gebeuren. De speciaal ontwikkelde methodes en reinigingsmiddelen stellen Raggers in staat alle elektronische apparatuur weer stofvrij en hygiënisch schoon te maken. 

Een aparte vorm van service bieden we met kabelmanagement. We weten hoe we kabels veilig en ordelijk kunnen plaatsen, zodat er geen stofnesten, kortsluitingen en andere onveilige situaties kunnen ontstaan.

cleaning1

 

 

Het is dé methode voor intensieve gevelreiniging, maar ook voor het schoonmaken van vervuilde bedrijfsvloeren. Onze zeer krachtige (tot 500 bar!) hogedrukreinigers worden bediend door speciaal opgeleid personeel. Bovendien zorgen deze speciale machines ervoor dat minimale hoeveelheden chemicaliën hoeven te worden gebruikt.

hogedruk

Raggers werkt al sinds 1984 voor een groot en divers aantal  industriële bedrijven. We reinigen silo’s, technische installaties en bedrijfsterreinen. Het werk gebeurt door VCA-gecertificeerde medewerkers en volgens de ISO-eisen. Maar we doen meer dan schoonmaken: we zijn ook inzetbaar voor het laden en lossen van wagens en wagons en voor operationele taken.

industrieel

Raggers houdt niet alleen sanitaire ruimtes hygiënisch schoon, maar levert en installeert ook sanitaire apparatuur. We richten steeds vaker complete toiletruimtes in en vullen ook de sanitaire benodigdheden op tijd aan.

sanitair

We helpen onze klanten ook graag met het goed invullen van (tijdelijke) vacatures. Zo kan Raggers bijvoorbeeld zorgen voor kantine- en servicemedewerkers of zelfs verhuishulpen. Het past perfect bij de flexibiliteit die ons bedrijf zo sterk kenmerkt.

kantine

Het Raak team bestaat uit een vaste groep medewerkers welke voorziet in de vervanging bij ziektes of verlof of bij de uitvoering van eenmalige of ad-hoc werkzaamheden. 

raak1

Het speciale Re-spons team bestaat uit een flexibel team van medewerkers, die door hun ervaring en een voortdurende opleiding en training, in staat zijn zeer specialistische onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.

respons

Wij beschikken daarnaast over een calamiteitendienst, welke, 24 uur per dag en 7 dagen per week, bereikbaar is voor zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers. Deze calamiteitendienst bestaat uit een team van speciaal opgeleide medewerkers die perfect in staat zijn, met behulp van geavanceerde machines en materialen, snel en adequaat in actie te komen in het geval van een calamiteit.

Calimiteiten 001