Raggers-convenience

about-us-1

Om de klant nog beter van dienst te zijn gaat Raggers een flinke stap verder door constant dat stukje extra te leveren. Zodoende wil Raggers ook aan de niet uitgesproken verwachtingen en behoeften voldoen.

Dat stukje extra valt het beste te omvatten met het Engelse woord ‘convenience’. De letterlijke Nederlandse vertaling ‘gemak’ dekt wat ons betreft de lading niet geheel.Zo wordt het Nederlandse woord ‘gemak’ al snel geassocieerd met ‘gemakkelijk’ en ‘eenvoudig’, terwijl ‘convenience’ eerder associaties oproept van comfort, service, gastvrijheid en betrouwbaarheid.

Basisvaardigheden en kernvaardigheden

Elke professionele onderneming zal minimaal aan haar basisvaardigheden moeten voldoen. Zo kan men bijvoorbeeld denken aan het leveren van kwaliteit, het houden aan gemaakte afspraken of het hygiënisch werken. Het is dan ook lastig om je hierin te onderscheiden aangezien dit veelal door iedere speler wordt ingevuld.

Hiertegenover staan de vaardigheden waarin Raggers probeert constant beter te scoren dan de concurrentie, onze kernvaardigheden. Dit met als uiteindelijke doel dat de klant continue een goed gevoel moet hebben bij Raggers. De kernwaarden die bij ons onder deze convenience service vallen zijn onder andere: gemak, comfort, gastvrij, service, aandacht, betrouwbaarheid, betrokkenheid, geborgenheid en vertrouwen.

Elke opdrachtgever is anders en het is van belang om zo goed mogelijk in te spelen op de specifieke wensen en behoeften. Het alleen bieden van een optimale kwaliteit tegen een acceptabele prijs is naar onze mening dan ook niet voldoende.

about-us-2