24.10.2023

Raggers doet mee aan Bedrijven in Zicht!

Raggers is een écht familiebedrijf en bestaat al bijna negentig jaar. Wij voeren reguliere schoonmaakwerkzaamheden uit maar staan ook bekend om onze specialistische schoonmaak, zoals de reiniging van roltrappen, rolpaden en liften, technische schoonmaak, vloeronderhoud en glasbewassing. Wanneer je bij ons start zijn er vervolgens volop mogelijkheden om door te groeien in specialistische schoonmaakwerkzaamheden of als leidinggevende. Hiervoor zetten we interne en externe begeleiding en opleiding in en bieden we jou volop mogelijkheden om door te groeien in een professioneel, veelzijdig, persoonlijk en gezellig bedrijf.

Wat bieden we?
Start je loopbaan in de schoonmaak en groei door naar een functie die bij jou past (uitvoerend of leidinggevend). Een baan, vakantiebaan of stage bij Raggers? Check de mogelijkheden! Je kunt wanneer je ons op onderstaande tijden bezoekt direct solliciteren op één van onze functies en een fantastische baan of stage bemachtigen.

Wanneer kun je binnen kijken?
Dinsdag 7-november van 9.30 tot 11.30 uur, woensdag 8 november van 13.00 tot 15.00 uur en donderdag 9 november van 9.30 tot 11.30 uur.

AANMELDEN VOORAF IS NODIG, STUUR HIERVOOR EEN MAIL NAAR PERSONEELSZAKEN@RAGGERS.NL