Service Convenience

Elke opdrachtgever is anders en het is van belang om zo goed mogelijk in te spelen op de specifieke wensen en behoeften. Het alleen bieden van een optimale kwaliteit tegen een acceptabele prijs is naar onze mening niet voldoende.

Om de klant nog beter van dienst te zijn gaat Raggers een flinke stap verder door constant dat extra stukje te leveren. Daarmee wil Raggers ook aan de niet uitgesproken verwachtingen en behoeften voldoen. Dat stukje extra valt het beste te omvatten met het Engelse woord ‘convenience’. De letterlijke Nederlandse vertaling ‘gemak’, dekt wat ons betreft de lading niet geheel. Zo wordt het Nederlandse woord ‘gemak’ al snel geassocieerd met ‘gemakkelijk’ en ‘eenvoudig’, terwijl ‘convenience’ eerder associaties oproept met comfort, service, gastvrijheid en betrouwbaarheid.

 

Basisvaardigheden en kernvaardigheden
Elke professionele schoonmaakonderneming zal minimaal de basisvaardigheden moeten beheersen. Hierbij kan men denken aan het leveren van kwaliteit, het zich houden aan gemaakte afspraken en het hygiënisch werken. Het is lastig je hierin te onderscheiden aangezien dit veelal door iedere speler goed wordt ingevuld.

Hier tegenover staan de vaardigheden waarin Raggers probeert continu beter te scoren dan de concurrentie, onze kernvaardigheid. Dit met als uiteindelijke doel dat de klant continu een goed gevoel moet hebben bij Raggers.

De kernwaarden die bij ons onder deze Service Convenience vallen zijn onder andere: Gemak, Comfort, Betrouwbaarheid, Gastvrijheid, Aandacht, Service, Betrokkenheid, Geborgenheid en Vertrouwen.

Kortom, Raggers streeft ernaar dat iedere klant zich deel voelt van de Raggers familie.

Convenience, juist in de schoonmaak!
Voor veel sectoren, zoals het bankwezen en energieleveranciers, is het haast onmogelijk ervoor te zorgen dat een klant zich “thuis“ voelt. Er is immers bijna nooit persoonlijk contact. Ons bedrijf bevindt zich wat dat betreft in een bevoorrechte situatie. Wij zijn met grote regelmaat bij onze opdrachtgevers en hebben derhalve regelmatig persoonlijk contact. Het unieke gevoel dat hierdoor ontstaat wordt door onze klanten en medewerkers zelf wel aangeduid als ‘het Raggers gevoel’.

Net dat stukje extra, om u nog beter van dienst te zijn.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Bekijk de vacatures

PROFESSIONELE SCHOONMAAK

Bekijk onze diensten