28.03.2024

Rolls Road de nieuwe werkwagen van Raggers

Deze werkwagen is modulair gebouwd, waardoor de werkwagen helemaal naar wens is samen te stellen. De hoofdwerkwagen is te koppelen aan de sub-werkwagen d.m.v. een onverwoestbaar koppelsysteem. Tevens is de werkwagen voorzien van stroomvoorziening, waardoor er bijvoorbeeld een tablet of telefoon op aangesloten kan worden. Wanneer gewenst kunnen wij de werkwagen ook voorzien van een GPS trackingsysteem. Op grote locaties is dat handig om snel de werkwagen te traceren. Kortom deze werkwagen is de Rolls onder de werkwagens!

Multifunctioneel inzetbaar

Ontdek de vele mogelijkheden van de Rolls Road werkwagen.
Deze veelzijdige werkpartner kan worden ingezet voor een breed scala aan taken, waardoor hij onmisbaar wordt in uw bedrijfsvoering.
Of het nu gaat om het efficiënt schoonmaken van kantoren, het bijhouden van voorraad in de supply car, het onderhouden van een koffiebar, of het bevoorraden van food
and beverage automaten.
Met zijn ruime opslagruimte en handige compartimenten, zorgt hij ervoor dat u alles wat u nodig hebt binnen handbereik heeft.

Voor grootschalige locaties kan de werkwagen worden voorzien van een elektrische trekker en biedt hiermee een extra dimensie aan efficiëntie.

Kortom, met een Rolls Road werkwagen haalt u niet alleen een multifunctioneel en praktisch hulpmiddel in huis, maar investeert u tevens in duurzaamheid en
effectiviteit van uw bedrijfsvoering.

Heeft u interesse of vragen over deze werkwagen neem dan gerust contact met ons op via info@raggers.nl.