24.02.2020

Wegens succes ook in 2020 het spaarplan

Afgelopen jaar hebben een groot aantal klanten wederom meegedaan met de spaaractie die tot 31 december 2019 heeft geduurd. We hebben vele handige en leuke cadeau’s mogen uitgeven.

Heeft u het afgelopen jaar niet meegedaan met de actie? Wegens het succes in 2018 & 2019 zal de spaaractie verlengd worden in 2020. Met dit spaarprogramma van Raggers kunt u in de periode van
1 januari t/m 31 december 2020 opnieuw sparen voor verschillende mooie, leuke en handige cadeau’s. Hieronder geven wij een korte uitleg over hoe dit spaarprogramma werkt.

Wanneer u een artikel bij ons bestelt uit het pakket sanitaire voorzieningen (u kunt dan denken aan toiletpapier, papieren handdoekjes maar ook dispensers) dan krijgt u automatisch spaarpunten van ons. Bij iedere 15 euro die u besteedt aan sanitaire voorzieningen ontvangt u één spaarpunt.

Vervolgens wordt u een aantal keer per jaar op de hoogte gehouden, van het aantal door u gespaarde punten. Vanuit het spaarboekje kunt u het gewenste cadeau uitzoeken en aan ons doorgeven. Wij zullen het gewenste cadeau z.s.m. naar u toesturen. Dat is nog eens makkelijk sparen!