13.03.2020

Maak kennis met onze geurbelevingsproducten

Nadat onze schoonmaakmedewerker uw ruimte heeft schoongemaakt, is alles weer heerlijk schoon. Helaas is de geur van de schoonmaakmiddelen verminderd, waardoor de beleving van de frisse geur maar van korte duur is. Dit zegt niets over de schoonmaak, maar meer over het product. Het parfum in schoonmaakmiddelen wordt tegenwoordig minder toegevoegd omdat deze een vettige waas achterlaat op de schoongemaakte ondergronden.

Mist u toch de geur? Wij hebben de oplossing!
Wij hebben een standaard lijn waarin wij al 5 heerlijke geuren hebben geselecteerd. Wij laten u graag even snuffelen. Zit er geen passende geur voor u bij? Dan heeft u nog keuze uit honderden andere geuren. Voor het sanitair hebben wij een geurdispenser met een geurstick, welke continu geur ventileert.
Deze automaat leveren wij aan onze klanten gratis. Wij zorgen dat de automaat iedere maand een nieuwe vulling en batterij krijgt
De kosten van de vulling zijn € 10,00 per maand (per automaat).

Voor openbare ruimten kunnen wij een automatische geurdispenser met een spray plaatsen. Deze geurdispenser kan naar eigen wens ingesteld worden. Zo kunt u bepalen hoe lang en hoe vaak de machine haar geur los laat. De prijs per machine is een eenmalige aanschaf van € 59,00 (excl. montagekosten) en de navulsprays kosten € 15,00 per machine per maand. Ook hier zorgen wij ervoor dat de machine iedere maand een nieuwe vulling en batterij krijgt. U heeft er dus helemaal geen omkijken naar!

Daarnaast kunnen wij onze schoonmaakmedewerkers uw favoriete geur na de schoonmaak ook handmatig laten sprayen. Deze service is geheel gratis.
Indien gewenst kunnen wij ook uw favoriete geurstokjes en kaarsen leveren.
Deze geurstokjes en geurkaarsen kosten € 17,50.

(De genoemde prijzen zijn vermeld excl btw. )