13.03.2020

Innovatie: Stofzuigen op hoogte

Zoals wellicht bekend verzorgen wij met ons specialistische Respons team ook grote schoonmaakwerkzaamheden in productiehallen, loodsen, sportzalen en fabrieken. Het handmatig uitvoeren van deze grote nulbeurten gebeurt veelal met hoogwerkers, steigers en verzorgen wij vooral buiten de productietijden van de klant. Een grote schoonmaak gebeurt daarom gemiddeld 1x per 1 á 2 jaar, waardoor er in de tussentijd toch weer veel stof blijft liggen.

Wij hebben nu een nieuwe methode en dé oplossing om ervoor te zorgen dat de onbereikbare delen toch stofvrij gemaakt kunnen worden, zonder inzet van hoogwerkers en steigers en zonder verplaatsen van spullen. Zo heeft u altijd een stofvrije ruimte!

De meeste mensen kennen wel het Tuckerpolesysteem waarmee wij ramen op hoogte wassen. Dit systeem lijkt daar een beetje op. Met een zeer krachtige machine stofzuigen wij op grote hoogte, tot maar liefst 15 meter hoog! Het systeem is ook zeer geschikt voor het reinigen van ventilatieroosters, onbereikbare randen in trappenhuizen en zelfs geschikt om dakgoten leeg te zuigen en water op te zuigen!

Graag maakt ons commercieel team een passende offerte voor u.